Kaos i tankarna



Okej Lisa här kommer en uppdatering om läget!

Har fått nog av Karlstad och dagvården. Jag klarar inte av det, jag behöver mer hjälp och stöd. Jag orkar inte åka till den där jävla äckelstaden ens för några timmar, jag vill leva i mellerud (det är faktiskt mys här :p) tillsammans med Ludde som ja älskar mest av allt och bara leva mitt liv. Men då är det det här med hjälpen ju... Enligt äs i Karlstad har västra götalands län mer resurser och jag skulle gärna vilja komma till Capio Varberg faktiskt. Dels för att jag behöver så mkt stöd, någon som v erkligen säger hur mkt ja ska äta och hur ofta och som motiverar mej hela tiden, och dels för att ja känner att snart förstör den här jävla sjukdomen mitt liv.
Ringde precis till Uddevalla (för det verkar vara det enda stället typ i närheten) och fick en telefontid inbokad med E kl 14.00 imorn. Får se vad dom har att säga..

Slängde in en bild på mej  idag med. Orkar inte vara anonym längre.

Jag längtar tills jag får börja leva !!!

Ledsen



Var på dagvården idag, potatis, kyckling och rivna morötter. Gick bra. Eller.......Vad vill jag egentligen? Är det värt att bli så mätt och få sån ångest efteråt, att bli jättesvullen och konstig i magen efter alla måltider.
Det är så jobbigt allting, idag fick 2 tjejer sluta ur gruppen med, jag saknar er!!!!! Fan ta ätstörningen som hindrar en från att bli frisk och kämpa. Det är hela tiden en kamp mot mitt huvud hur jag ska göra. Jag är också på väg att få sluta... klarar inte av att äta upp allt varenda gång, jag gör det bara inte :( men jag vill slippa det här nu.. jag vet bara inte hur jag ska göra. Hjäälp.

Frukost:
1 sked fil

Lunch:
1 port. pot, kyckling, ärtor morötter.

Mellanmål:
1 clementin
te

Middag:
1 ½ skiva blodpudding, lingonsylt, potatisbulle.

Kvällsmat:
1 port. välling.

RSS 2.0