Elevenpaket och ÄS

Jippie, idag kom mitt smink. Och not jippie för uddevalla. Jag kommer skämmas för ja är så jävla fet !!  Blir promenad sen när ja kommer hem!



Fetfetarefetastfetfetarefetastfet

FYFAN VAD ÄCKLIGT STOR OCH FET JAG HAR BLIVIT!!!! HUR FAN KUNDE JAG GÅ UPP 20 KG NÄR JAG HADE KÄMPAT NER, DET ÄR JU HELT SJUKT DÅLIGT. FYFAN JAG BORDE INTE FÅ FINNAS TILL. JAG SVIKER DEJ HELA TIDEN OCH MEJ SJÄLV. FATTAR INTE, DU SKRIKER JU UT ELAKA SAKER OCH VILL FÅ MEJ ATT HATA MIN KROPP ÄNNU MER, MEN JAG HAR INTE LYSSNAT. ENDA DU VILL ÄR JU ATT JAG SKA GÅ NER OCH BLI SMAL. OCH VACKER. OCH SNYGG. FRÄSCH. VAD FAN ÄR DÅ FELET MED CARRO. NU ÄR DET FAN SKÄRPNING ALLTSÅ. SNART ÄRE STUDENTEN OCH SOMMAR, INTE FAN TÄNKER JAG VISA MEJ UTE FÖRRÄN VÅGEN STÅR PÅ 4:AN MINST. JÄVLA HELVETES DRET FAN, JAG STÅR INTE UUUUUUT, VART FAN SKA JAG TA VÄGEN. JAG ÄCKLAR FOLK, SÅ FET ÄR JAG!! :'(






DÄR HAR NI MIN RÖV... ASSÅ HUR FAN KOMMER JAG ENS NER I STOLEN HÄR MED DEN. JAG ÄR SÅ FET OCH VIDRIG, SNUSKIG ÄCKLIG. KAN JAG INTE BARA FÅ BLI SMAL SOM JAG VILL. OCH DU MED! DÅ ÄR KRIGET ÖVER OCH JAG KAN BÖRJA LEVA.

- 3 KG

sen i torsdags :DDDDDDDDDDDDDDDD

Thinspo













Jordgubbar till sommaren!



Hehe nu har jag och Ludden planterat 118 jordgubbsplantor som vi fått av en snäll gammal gubbe här på landet.
Kan nästan starta jorsgubbsodling, ni kan ju komma hit och plocka för 10 kr litern :p

Dock ser dom inte lika bra ut som den på bilden...hehe

Fastan fortsätter,. ska införskaffa mej en våg snarast (slängde ju ut skiten för några veckor sen) så man får mer koll.
Blir en promenad lite senare med valpis och några minuter på cykeln.

Lite thinspo



Cigg, snus, vatten och te. Underbart!

Jag ska bara ha den kroppen!!



Misslyckad

Avbröt fastan och åt 3 gurkskivor, 1 tomatskiva och några räkor. Suck..
Misslyckande, värdelöshet. You name it.

2 sömntabletter, nu blir det sova. Imorn fortsätter jag kämpa ner mot 4;an.


Ingenting

Måste bara skriva upp en tid. Torsdag 23 april kl 13.00

Powerwalk

Jiises vad gött väder de är ute! tror fan ja brände mej i ansiktet idag, svider iaf lite. Gick 2 timmar så snabbt det bara gick och med valpis. Varmt och många backar... men det är gött efteråt.
E, min behandlare ringde innan och frågade hur jag mådde efter besöket igår, sa väl att det var okej, men maten funkar inte och att jag skulle träna minst 4 timmar idag. Går jag bara så är det 2500 kalorier i minus. Gång är 1992 eller va det var men jag powrar så bränner nog lite extra!
Fasta idag med. Dag 2.
Skriver mer sen, nu måste jag hoppa upp på cykeln en timme! Pusstja

Jag klarade det!!

En hel dag med endast vatten, kaffe och massa cigg/snus. YEAH!
Inte ens hungrig när Ludden och Å satt och åt sallad. Eller lite kanske.. Men jag stod emot och det är huvudsaken!
Imorn kör jag igen! Sov så gött sötisar! Kramo

Dagen på Äs i Uddevalla

Varit på ätstörningsenheten idag igen.. 2;a gången jag är där nu. Fick prata med en läkare K och E, min behandlare va också med som stöd. Fick veta att jag har lågt blodsockergrejs blabla, dåligt järn hmf, kalium ja allt möjligt. Ska sedan höja min antidepp, fluoxentindos med 4 tabletter om dan ist för 3 i 2 veckor, sen blire 5 eller 6 st. Öh, blyg ökning. Äter ni också så många? :S Trodde man max fick ta 3 om dan.
Sedan kom den efterlängtade vägningen (not). Fyfan, ärligt jag ska skrika ut vad ja känner nu: JSHSHEWKWHDKJHDBHSKAJH"IEU(/T#R)OG¤======(HT)HFRD)N<nM#=jnmxn9cqu oOMÖ98NUTWCV0TU09QCV8OB8YPQ4NTVOQ8V CO84VYO4OTO8YCOAXNYP8MA,ZYZÖL2UÖO3B< U74ÄCYPARIOFHCÖO WU<CRZBOZBSH OERV049WUTR0ÖQ2Y3R9QYCEB9RYGBF QP90Y4WGC9QYW4CFXÖ9YCW40RUAÖW0O PRUÖ oycföaowyfaö9wcyföaowy4röaowo nxyu3!!!!!!!!!!

...

Blir fasta tills 5:an visar sig nu. Sen fortsätter jag fan neråt. Ingen mat för mej idag!
Efter läkarbersöket hade jag tid hos sjukgymnasten.. hon var en rolig prick iaf, jag fick rita av på en stor tavla hur jag kände mej, hur stor alltså, och skumt nog så hade jag dubblat mej själv?! Haha, satt och kolla på den där bilden och fatta inte hur hon lyckats fuska så med pennan att göra mej så smal.
Sen var det avslappningstest som jag hade fått IG på om det var betygsatt, och sen måla en människa som jag ville att hon skulle se ut, sen en likadan fast en kille och sen mej själv - hur jag såg ut. Fick inte plats med hela mej på ett papper så hon fick klistra dit ett till för att få med rumpan och benen. Suck!

Väl i Mellerud så skriker hungern Ät Carro, Ääääät. Så fan heller. Jag lyckades stå emot och nu är jag mer än nöjd över mej själv! hittills bara bonaqua päron och kaffe. Till det massa cigg och snus.

Bloggar mer sen, just nu är jag helt slut. Blir en långpromenad snart med valpisen, gött väder ju!
Kram på er sålänge!

Sakta men värt varenda dag.

Sitter uppe och fryser nu, cyklat andra halvtimmen med så idag blev dagens träning:
3 km jogging - ? kalorier
1 timme cykling (3mil) - 500 kalorier

Maten idag: 4 köttbullar, mos, sås, lingonsylt. - 50000000 kalorier :(
te, massa vatten. - 0 kal. Jippie. Eller inte.

Jag ska bara ner. Så enkelt är det. Inte äta. Svårare är det inte.

Storstädning!

HAH! nu fick jag ryck och ska storstäda hela huset, dammsuga, tvätta, skura golvet, plocka och se till att det är fint tills ludden kommer hem. Ibland kan städa faktiskt vara kul! iaf fettförbrännande och ångesten försvinner när jag gör något.

Morgonpromenad

Kom precis hem, svettig och helt slut i benen, dom var tunga idag, men pw;ade på bra och det var gött varmt och fint soligt ute. Gick runt håverud, runt sjön här, mysigt värre. Lilla Svea valpis blev trött och ligger och stensover nu.
Unnar mej en lakrisznus nu och sitter och tjötar med gamla kompisar på msn. Kul, jag saknar er som fan ska ni veta men vänskapen kommer hålla i sig fast vi bor på två sidor av jordklotet :p

Apropå ingenting så har jag ett rejält skavsår nu mellan benen med. Man får tacka nya modet, dom sk bajsbrallorna, som hänger i röven och fram ni vet. Mellan där är det en go sömn som gjorde sitt idag.
4 plåster och mina lår är som nya!
Saknar älsklingen men snart är han hemma igen... eller vafan kl e bara 10 :/
Vad gör ni idag?

Veckorna som varit

Ok, here I go....
Efter en heldagsroad till borås med Å så kom jag hem till vårat hus. Ångesten hann ikapp och det tog inte lång tid förrän jag tryckt i mej 10-15 atarax och en hel karta, 15 sömntabletter. Sömntabletterna åkte ner fortare än fortast på toan i smyg medan ludd och Å var ute och rökte..

Blev en stor diskussion om jag skulle till NÄL eller inte. Ludd ringde och kollade och det blev ilfart till trollhättan och akuten i 280 km. Körde till och med om en ambulans tydligen. ( kommer inte ihåg värst mkt utan det här är vad dom berättade för mej ). Efter 1 ½ liter kol däckade jag och märkte inte att folk sprang ut och in eller stack i mej eller tog prover. Vaknade av att läkaren kom in, han hade stora snea ögon, (kines) och pratade konstigt. Mumlade att jag var tvungen att vara kvar för observation men jag ville tydligen bara hem hem hem. Somna till slut igen till pipet från alla grejer som hade kopplats på mej in i en maskin och så blev det till slut morgon.. Fick åka hem, minns fortfarande inte hur jag kom ut därifrån, väl hemma däcka jag i sängen och sov bort hela dagen. Helt slut. Ångesten är för stark just nu, jag klarar inte av den, den vinner hela tiden! Vart ska man ta vägen, vad ska man göraa, jag hatar mej själv mer än mest just nu!!
Dagen innan körde jag mot en bergvägg i full hastighet men ångrade mej i sista sekund och körde bara ner och fastna i diket mot bergväggen..  Vad finns det egentligen att leva för?
Har fortsatt att skära mej, nu ännu djupare och jag kommer va en zebraflicka på studenten med en stor mask överdragen över mej.. Va sådär låtsaslycklig, fejk och få alla att tro att allt är lugnt. Zebraränderna kommer synas... det känns jobbigt, outhärligt.. men jag kan inte göra det ogjort. Det var monstret inom mej som gjorde det. Jag är inte värd att älskas, att må bra, att känna mej fin och ha bra självförtroende. Enda jag lyckas med är att må sämre och sämre för varje dag och dessutom få alla andra runt mej att må skit.
Vore det inte bättre om jag bara försvann?????

Var i Uddevalla på äsenheten för nån vecka sen, fick E som behandlare. Åh jag älskade henne från första stund. Jag längtar dit nu.. ska träffa doktorn och sjukgymnast på torsdag.. och innan dess ska prover vara tagna igen. Fan jag hatar fortfarande blodprov, men jag älskar att skära mej själv och ha ont. Felet med mej?
Är nervös inför det med, fet som fan nu och allt är bara SKIIIIT. Måste berätta för E hur det är nu.. överlever inte ensam. Det går bara inte.
Snälla kom och rädda mej..... Ta bara hand om mej och låt allting bli bra.

Tabletterna skriker på mej, likaså nagelsaxen som ligger lockande nära. Ensam hemma, hur kommer det här sluta? NÄL igen? Jag är rädd. Som fan nu också.

I´m back !

Göttttttt min kära dator har hittat hem till åsen igen och ja kan börja blogga igen! Skriver mer ikväll, hur har ni haft det kära bloggisar?

Kram sålänge / Carro

RSS 2.0