Panik och ångest och självmordstankar



FAN TA ALLTING. Nu är det jag som ska bli smal och jag tänker lyckas. Första delmålet 50 kg. Har beställt bra grejer nu och sen blir det träna träna träna. Fattar inte hur jag kunde släppa taget nu när ja gått ner 18 kg och börja ens tänka tanken på att äta. Nej nu är mardrömmen slut, jag ska bli smal. Förra gången orka ja ju springa 5km-1 mil varenda dag utan mat. Vad dom säger på ätstörningsenheten är bara ett enda stort ljug!!!! Klart man går upp om man äter 2000 kalorier om dan va fan tror dom, att jag är helt lättlurad. Nej nu kör jag mitt race. Märit du kan dra åt helvete, och alla andra med som kan försöka stå i vägen. Jag lyckas alltid ändå.

Vet ni hur jävla fet och äcklig jag känner mej så skulle ni förstå. Ni skulle förstå att det var enda sättet för mej att må bra. Jag älskar att få höra att jag ser smalare ut. Im just love it.


Saknar e och k. Snart är ni hemma hos mej igen älsklingar..

FET PANIK. ÅNGEST. Riva sönder hela mej och trycka ut allt jävla äckligt fett som hela jag består av. Mmmmmm
Och alla ni som säger att man inte kan få barn om man gör såhär, bullshit, anorektiker kan visst få barn.

Tog för många atarax och fluoxentin i torsdags på fyllan. Försvann och vaknade upp på akuten. Drack 1 liter kol. Hem dagen efter, lurade alla att allting va skitbra med mej som vanligt. Idioterna ska inte få låsa in mej igen.

Nu blire powercykla. Önskar jag hade e.k i mej. Men de får gå bra ändå.

Saknar dej. Varför är du så långt bort hela tiden :/ Need you.

Ge mej dom benen!



Vet inte riktigt vad ja ska skriva, allt är bara en enda stor äcklig tung, ah nånting som gör ont hela tiden och får mej i panik med allt. Vet inte riktigt vad jag tänker på, kan inte känna efter på något sätt heller för att då blir det bara ännu värre. Ska börja dagvård nu iaf, få hjälp för såhär vill jag inte leva hela livet. Fick göra ett test på äsenheten och de visade att ja låg högt över ätstörning till och med.
Hjärnan kopplar dåligt med fingrarna nu, kan inte få ner mina känslor ens på bloggen längre.
Nu blir det en cigg och försöka lugna ner mej lite, har precis spytt och äckelkänslorna från maten finns fortfarande kvar. Misslyckande. Värdelöst värdelös, varför inte bara sluta äta? varför försöker ja ens när jag vet hur de blir efteråt. SUCK. Så himla trött på det här. Att må såhär. Kan ja få börja leva snart? Mat är inte ens gott. Mat gör mej fet!!

RSS 2.0