Värsta dan på länge



Asså fyfan säger jag bara. Vill ni höra dagens hemska historia?
Dagen började bra, magen var platt och vågen visade ytterligare -2 kg. Jag gick upp vid 06.00 gick ut med voffsan och sen åkte jag till jobbet 06.40.
Jobbade fram till 10 sen blev det in till lokalen för att skaka en till shake. Drack massa vatten hela dagen fram till 14.30 då det var dags att ta en till shake. Inga problem.

Problemet började när jag skulle åka hem. Jag kunde inte tränga bort tanken på en härlig hetsätning, kakor, chips var ja sugen på, mackor...
Åkte först in till en storhandel vid jobbet men jag bara: NEJ CARRO GÖR DE INTE.
Så jag åkte tack och lov förbi den, men sen gick det åt helvete. Varför ska de finnas så många äckliga affärer :(
Hemma vid mej finns Konsum...... jag gick in, tänkte köpa ett äpple. Blev:
Ostkaka
5 Mackor
Bregott
Kokt medwurst
Jordgubbssylt
Kakor

 ALLT vräkte jag i mej!!!
Sen ner med allt i soppåsen, ville inte se helvetet som nyss gjort mej så jävla illa.
Ångest ångest ångest
Satt och grinade på toan i flera timmar, kom inte upp ett helvetes jävla skit. Skar mej i armarna, inte ens det hjälpte. Sen somnade ja till slut i en enda stor dimma och vaknade med ångest. Dock hade den gått över lite men jag mår sjukt, och då menar jag sjukt dåligt och illa nu så fort ja ens tänker på detta.
Drog iväg en snabbis och solade för att försöka tänka på annat, solariehelvetet var äckligt varmt - 59 grader när ja va klar! äre normalt de?
Låg där iaf och svettades ut allt äckligt ur min kropp, när jag skulle gå upp så snurrade hela jorden så var tvungen å sitta ner ett bra tag innan jag vågade resa på mej. Vad jobbigt de är när de blir så!
Tur att det är en ny dag imorn. Magen är fet som tre stora fotbollar, vill inte leva längre. Tänker bara på det mer och mer. Vad går livet egentligen ut på?

Blev ingen blekning av håret idag - var tvungen att jobba över, men har planer på att åka ner till ystad och hälsa på min peppkompis som ja aldrig träffat å få en nystart.. hon är också frisör så hon kunde leka lite med mej sa hon.
Och så får hon nog sätta i nytt löshår då med. Hoppas hon är ledig bara från sitt jobb.

Vill spy nu.. flera timmar efteråt och till och med jag vet att alla kalorier har satt sig som äckligt fett på min kropp men jag måste, ska nog göra de. Ja kommer må bättre - känna mej renare och fräschare efteråt. Sedan kan jag ta tag i mitt life. Kanske. Senare. Imorn?

Blondy



Imorn ska ja bli blond igen, gud va ja längtar! är mörkbrun nu, återkommer med resultat!
Håll tummarna..

Hållt pulverdieten hela dan och ska göra det hela veckan. Loosat 5 kg hittills! :D

Semester!



Ännu en jobb-ig dag, men nu är äntligen mitt 11dagars schema över! Nu tar jag semester 1 hel dag, börjar jobba igen tisdag kväll. Äntligen har jag tid för mej själv, imorn ska jag:

Sola
Shaka pulverdieter (3 st)
Umgås med en tjejkompis
Köpa linsvätska
Städa
Gå minst 2 milslånga promenader med hunden

Så nu är det nog bäst att jag sover.
För er som undrar så är xtravagansas pulverdiet såååå mkt godare än typ nutrilett, naturdiet osv. Ni som äter barer - ni kommer aldrig in i ketonfasen pga sockret dom innehåller. Ketonfas = maximal fettförbränning, man tömmer glykogendepåerna i kroppen och startar förbränningen, suget försvinner, hungern försvinner och man blir "hög" vilket jag känner mej nu nästan. Även kan man lukta lite åt aceton i munnen (:S)

Kramis.

Midsommarafton, jobb och pulver



Det blir sova nu snart. Helt död sen efter jobbet , druckit 5 liter vatten idag. Antal kissningar: 20 minst.
Rolig midsommar...
Hoppas ni partar lite åt mey iaf :)

Avslöjad



Ska bara bekänna en grej. Jag åt nyss några rader marabou digestive choklad och en hel banan.
Ett steg bakåt, men jag fixar detta. FAAAN.

Tack



Tack för era goa kommentarer, speciellt tack till Janie :)

Bra start på dagen



Dagen började faktiskt med att jag vaknade halv 7 och kunde inte somna om, va ute en sväng med voffsan sen blev det faktiskt ner i sängen igen - vad ska man göra uppe när man är ledig? (iaf fram tills jag börjat jobba kl 4.)
Sov till 9 sen gick jag upp och drack en chokladshake till. Faktiskt extremt gott, och sätter igång förbränningen kan ja lova. Efter toabesöket (förr kanske jag hade 3 toabesök i veckan, nu är jag där 2 ggr om dagen) :p
så vägde jag mej. 2 kg är borta! på bara.. 2 dar - är 3dje dagen idag. Jag är mer än nöjdast kan ja lova er!

Måste iväg till köpcentret här och köpa linsvätska innan jobbet, den är helt slut, fick lägga linserna i vatten igår kväll, mindre bra? ;D

Egentligen borde jag köpa dammsugarpåsar med, men vem fan vet vilken sort ja ska köpa finns ju miljoners på affären. Suck för sånt! de ska va lätt å handla tycker ja.

Parfym i Cosmo



Asså är inte denna parfym en killparfym? Varför får man med en sån i en tjejtidning - aja jag är inte arg, den doftar faktiskt underbart sexigt!!! :p ett tips för er guys (om de finns några såna läsare)

En flaska blir din för bara 42 dollar.

Bloggåsikter

None

Vad tycker ni om min blogg ?
Kommentera gärna både bra & dåligt!

Längtan och pulver



Nu har jag pulvrat sen igår. 2;a dagen idag alltså. Går jättebra. Hungern finns inte, jag har inga tankar på hetsätning och jag orkar grymt mkt mer än vad jag gör när jag har "svältperioder".
Ni som vill ner i vikt - varför inte testa detta? Funkar verkligen kanon!
Det bästa är ju ändå att man får i sig ALLA näringsämnen, vitaminer, mineraler, salter osv i en enda portion soppa.

Får se hur dan imorn går, nu är jag så jävla trött efter jobbet så jag skulle kunna somna ståendes! Jobba 8 dagar på raken nu och 12 ska det bli innan jag får en dag ledigt. Suck (men bra pengar nu över midsommar tjoho :D)

Hur går det för er kära bloggläsare - ni som fortsätter läsa varje dag och ja som nästan aldrig har tid och blogga nuförtiden, är jag väldigt tråkig? :(

Pulver



Förresten heter låten i förra inlägget " You will think of me - Keith Urban"

Pulver
dieten har startat. Dricker ren kur, xtravaganza - ska ner 15 kg nu. (4 veckor beräknades det ta)

Wish me luck!

Underbar låt!


Ledsen



Varför kan jag inte gråta längre? Hur jag än försöker kommer det inga tårar...

:(



Panik!



Var precis ute och gick lite, skulle möta en kompis halvvägs och gå nån timme, men på vägen dit blev jag såå yr! började svettas som en gris, magen gjorde sjukt ont och jag spydde vatten jag drack precis innan jag gick ut, i en buske.
Vad händer?
Fick sätta mej på en bänk och vila flera minuter, var svart för ögonen ett bra tag.

Imorn blir det en naturdiet bar på hela dan. No moore. Onsdag = pulver 4 veckor.

Sommarschema



Förlåt för dålig blogguppdatering. Jag har haft så jävla mkt att göra så har inte hunnit.
Men nu är jag back !

Måste bara visa en bild på fina Nicole Richie - fast fyfan vad mkt finare hon är nu!

Har jobbat hela helgen, torsdag-söndag, och nu jobbar jag hela (och då menar jag heeela) veckan igen, mån-sön. Suck, men det håller mej borta från kylskåpet och jag slipper tänka på mat.
Idag blev det 2 c-vit jordgubb till lunch och vatten till det, dock så planerade jag in värsta hetsätningen när jag kom hem och smällde i mej följande :

1 stor macka med ost och kokt medwurst på
4 bullar (!!!!)
2 Mazariner (gillar de inte ens?)
jag kommer verkligen inte ihåg allt ja åt... ge mej en minut
... 5 minuter senare
ostkaka med jordgubbssylt (också äckligt)

Det mesta kom upp. Nu ska jag skriva ner själva anledningen (som jag inte vet helt säkert iofs) men nu ska jag försöka iaf.

Efter jobbet idag (slutade 14) så skulle jag in till stan och möta en kompis som skulle köpa ut "pulver" VLCD åt mej, bantningspulver alltså. Då visade det sig att pulverhelvetet med chokladsmak var slut och jag kan verkligen inte dricka annat än just den smaken (smakar röv). Blev GRYMT besviken och åkte förmodligen och handlade pga detta.
Har iaf tänkt att pulvra i en månad nu.

Sen somnade jag, har sovit jättedåligt senaste tiden - och vaknade, om inte tröttare :S Sen blev det en liten promenad med voffsan och nu tänkte jag börja städa innan jag ska sova igen. Jobbar 8-22 imorn. :(((
Kurs med snyggingen på möran iaf..

Jag har inget life.

Icecold



Fyfan vad kallt det ska vara. Ändå är det 25 grader i min lägenhet. Burrrrrr

Tant Malin

None

Du skriver mkt bra, men en del hänger jag inte med på allså.
Du skriver i ett inlägg:

"Något hände när vi var växte upp som gjorde att vi inte kände oss tillräckligt uppskattade/älskade. Det kanske var att våra föräldrar skildes och vår värld vändes uppochner, det kanske var att vi fick ett småsyskon som fick för mycket uppmärksamhet. Eller något annat som gjorde att vi tappade tron på oss själva, att vi tappade barnets 100%-iga övertygelse att det är världens medelpunkt och älskat av alla.
Och när vi befann oss mitt i den turbulensen, behövde vi en krycka att lita till, ett sätt att "mäta" att vi faktiskt dög, var älskade och blev uppmärksammade. Och då blev vikten vår krycka. Vikten är något man kan påverka, man kan se att det lönar sig att kämpa, man ser resultat. Om man inte får höra "min dotter, jag älskar dig", så låter man vågen visa om man är värd att älskas eller inte. Visar den en låg siffra har man lyckats och visar den en hög siffra har man misslyckats - enkelt och mätbart, och kanske lockande för någon som känner sig vilsen?"
 
Känner inte igen mej iaf.. gör ni?
Däremot stämmer det att vågen visar hur dagen ser ut - lägre vikt = bra dag! viktuppgång = helvetesdag.

Målvikt i sikte



Jag kommer köra stenhårt för att gå ner innan resan nu. Det bara måste gå!
Promenad blir nu, kan ändå inte sova...
Msn någon? Adda mej isf.

Aiya Napa



Glömde ju skriva mitt upp i alla deprimerande inlägg att vi bokade resan till AIYA NAPA idag.
Åker 18/8 från landvetter och kommer hem 25/8 !!!
Ni som har varit där - vi ska bo på Kalypso vilket kommer innebära så jäla mkt party, gud ja kan knappt vänta tills vi är där och festar loss.





Ses vi där i sommar?

Dålig dag

None


Är så himla ledsen. Vet inte vart ja ska ta vägen eller vad ja ska göra för att få allt det hemska som gör så ont inom mej att försvinna. Har ångest för vad skolan håller på med, jag har inte orkat, jag är inte lat snälla förstå de :( ja mår bara så fruktansvärt helvetes dåligt över allt !!
Fick en lapp hem nu där de stod "uppmaning till elev, enligt mina beräkningar så studerar du inte länge på heltid" eh.. nej jag gör väl inte det, men ja försöker iaf att gå till skolan!! å ja försöker att va så duktig som alla förväntar sig av mej men det går inte. Jag är fan helt totalt misslyckad. Är 21 år och har ännu inte tagit studenten.. kul liv. Imorn går 89;erna ut till och med.
Jag är livrädd för att svara i telefon pga att de kan vara från skolan som vill göra mej illa igen.. eller så är det mamma som fått veta från skolan att ja aldrig är där och då blir det ett jävla tjat som jag inte orkar med. Hon är en såndär mamma som bryr sig om mej så himla mycket, mår ja dåligt mår hon dåligt å säger ofta att nu fan får ja lägga av å prata med henne för hon orkar inte längre. Eh? hon orkar inte.. okej.... Känns som ja inte har nån jag kan prata med längre, jag ligger ensam i lägenheten och bara grinar mej till sömns på nätterna.. om ja ens kan somna. Sen vaknar jag med jordens ångest för att ja inte gick till skolan den dan heller och sen sätts hetsätningen igång för att dämpa ångesten.

Vafan lever ja för liv när ja hela tiden tänker på självmord. Jag vill inte leva såhär, jag vill kunna skratta utan att det ska kännas fejkat, jag vill va nöjd över min kropp, jag vill ha bra betyg, jag vill ta studenten. Men jag är utbränd på den biten. JAG ORKAR INTE! det går bara inte.. jag är rädd för att gå dit, rädd för att visa mej. Hur kan de gå så långt så jag Carro, har blivit rädd för folk? Jag som varit den utåtriktade sociala glada perfekta tjejen som alltid skrattade och som alla tyckte om.
Nu är jag ingen. Ingen ser mej, ingen vill va med mej. Typ. Vart är jag på väg? är det någon ide och fortsätta plåga sig såhär ensam, eller ska man ta steget bort härifrån - ta livet av sig eller söka hjälp. Ah ja vet inte, ja vill inte förlora kontrollen på mat, enda ja kan klara av att kämpa för ju.

Önskar att jag hade en riktig riktig bra kompis som jag kunde prata med om allt, någon som förstod och kunde säga bra saker tillbaka som gjorde att ja kände mej bättre och lugnare inombords. Någon som ville gå milslånga promenader med mej och jobba för en perfekt smal kropp tillsammans med mej. Någon man kunde va med..

Orkar inte med dessa tankar jag har i huvudet.. vad gör ni när ni får så jävla mycket dåliga tankar i hjärnan? Någon som har nåt litet tips så tar ja tacksamt emot det.

Finito på riktigt

None

Okej kära läsare, nu är det verkligen slut på detta jävla mialife iaf. Från och med nu börjar jag svälta i 5 dagar. INGEN mat alls. Jag och en kompis har en deal nu och jag tänker lyckas!
Detta jag håller på med är sjukt. (jag vet det är fan SJUKT) och jag tänker inte va sjuk. Never.

Jag ska börja gå och snacka med någon också.. någon psyk(idiot)olog, kanske gör att ja mår bättre, just nu är allt åt helvete och jag orkar snart inte leva.

Haft en jobbig dag på salongen idag, åt sallad på lunch sen gick allt åt helvete när jag kom hem, är fan rädd för att va ensam med mej själv, det är då allt skiter sig ! Hur fan kan jag !!! Jag är äcklig, snälla lås in mej...

Så ledsen

None

Har vräkt i mej massa risifrutti/mannafrutti/mackor/frukt tror ja dööööööööööööööööööööööööööööör. Toan blir nu. Fuck me, fuck everything, fuck it

Tråkig helg

None

Förlåt för dålig bloggning, haft full upp hela helgen.
Ändå har det inte hänt något speciellt kul och jag har ångest över alldeles för mycket skit. Hur va eran helg?

Svar från mando/capio

None

Mandos svar:

Hej Carro,

Det låter inte bra, fortsätter du så här kommer du att hamna på akuten. För att få hjälp ska du gå in på vår hemsida och skriva ut en "egenanmälan" sen fyller du i den och skickar den till oss, när vi fått den bedömer vi hur snabbt du behöver vård och kontaktar dig. Du kan också gå till en läkare som skriver en remiss till oss.

Jag bifogar en egenanmälan också.

Lycka till

Ankie Sahlin

Capios svar:
Hej Carro,   Att du inte kan se i spegeln det dina kompisar ser när de tittar på dig är något som är hur vanligt som helst, jag vågar nog säga att det gäller 99,9% av alla som har en anorexi eller bulimi! Jag tycker du ska söka hjälp för så jobbigt som du har det ska ingen behöva ha. Att äta 100 kcal per dag, kan ingen leva på så det är inte så konstigt att du svimmar. Att äta så lite en längre tid är jättefarligt och jag tycker du ska söka hjälp så fort du kan. Jag vet inte var du bor men om du bor i Stockholm finns tre ätstörningskliniker: Stockholms Centrum för Ätstörningar (SCÄ), Mando AB och så vi på Capio. Du kan anmäla dig själv till alla klinikerna, du laddar ner en egenanmälan från respektive hemsida (när det gäller SCÄ tror jag det är bäst att ringa eftersom de haft problem med sin hemsida:08-672 44 00). Om du bor i något annat län än Stockholm kan du titta på Riksföreningen för Anorexi och Bulimi, ABKontakts hemsida, där finns information olika behandlingsställen i på olika orter. Deras hemsida är: http://www.abkontakt.se/ .   Vänta inte för länge, lycka till!

Ab-enhetens svar:
Hej Carro!
Jag hör att du inte mår som du ska och lider uppenbarligen av en ätstörning
som du behöver få hjälp att komma ur! För att kunna må bra igen, med dig
själv och din kropp! Jag skulle varmt rekommendera att du går in på vår
hemsida och klickar på "här kan du få vård" Där finner du alla
behandlingenheter som finns och kan själv fundera över vilken som passar
dig, ligger nära dig osv. Nästan alla av dessa kan man göra en egenanmälan
på, alltså du behöver inte få en remiss av en läkare! Du kan även läsa om
vad vi i föreningen har att erbjuda så som mentorstöd osv.

Varmt lycka till, all styrka till dig!

Varm kram, Anna


That´s it.


Allt om ingenting

None

Hämtat kläderna på Hydro nu, alla passade men vissa var sådär. Aja får se om jag behåller eller lämnar tillbaka.

Ska snart iväg till skolan, känner mej så jävla äckligt fet och ful och fett hår och ful i ansiktet, HATAR min kropp över allt annat. Vill inte visa mej för folk, vill vill vill inteeeee :( grinar för jag är så jävla patetiskt rädd för att gå dit, rädd för att få massa blickar på mej och folk som viskar bakom min rygg att där går fettot, hon konstiga som aldrig är här.
FUCK ER!
Ni vet inte att ja lever med ständig ångest och oro, oro över allt, det kan va en sån simpel sak som att svara i hemtelefonen utan nummerpresentatör, jag är livrädd att de ska va från skolan, eller mamma som fått veta att ja inte är där nåt, eller någon annan idiot som bara vill mej illa.
Ångest över att jag är så misslyckad, klarar fan ingenting, betygen sjunker, jag orkar inte leva. Ångest så fort ja äter minsta lilla, ångest över att lägenheten ser ut som en svinstia, ångest att de nu är sommar och jag är fortfarande smällfet. Kul life...............
Jag är livrädd för att gå korta biten från skolans parkering till skolan, så fort jag har sällskap med kompisar känner jag mej lugnare. Men jag känner mej fortfarande fulast och fetast bland mina vänner.
Gud vilket tråkigt inlägg detta blir, men ja måste få skriva av mej lite, annars blir jag snart hysterisk och då känns det som jag ska explodera inifrån och med detta kommer även tårar och hetsätning i värsta fall.
Detta är ingen bra dag, det känner jag ju. Jävla seminariumhelvete idag, måste va där annars får jag IG i psykologin och det vill ja inte.. Måste kämpa för en jävla papperslapp med två eller (!) 3 bokstäver på.. Vg-mvg.
Jobbar på ett jobb nu i sommar där alla dricker cambridgekuren.. pulver - man rasar 4 kg första veckan sedan 2 kg per vecka.. kanske vore nåt? Lite mindre än 400 kalorier om dan men man får i sig allt man behöver och "rasar" i vikt. Vad tror ni?

Billigast är nog ändå att fasta, ska fan börja med det nu igen. Här och nu. Ska endast dricka såndär cappuccino (½ port= 30 kalorier) finns på ica typ, gevalia less sweet taste. Mums.

Hur mår ni kära bloggläsare.. någon som vill fasta ihop med mej? Kör igång direkt isåfall..
Fan nu ska jag snart iväg. Gha - nervös! Vill ha nåt lugnande innan ja ska iväg te skolan, eller seriöst va full, ja är så rädd :S kram...

Vill bli smal

image63

Vill så fucking gärna bli smal nu!

Klent bra låt, klent snygg Nicole, enjoy!



Hjärta träning

image62

Var nyss ute med voffsan och sprang runt på en grusplan nära mej. Jag hade inget godis med mej och tänkte att jag skulle plocka upp en sten för att hon skulle tro att det var godis och orka anstränga sig lite till :P

Jag böjer mej ner och ska ta upp en sten på måfå, tar upp den och tittar på den (varför vet jag inte) men då är det världens perfektaste hjärta !

Jag vet inte om detta är något att blogga om, men helt sjukt tycker ja att jag på en hel jävla grusplan tar upp en sten och som ser ut så. Måste vara ett tecken alltså!

Eller vad tror ni? :D



Nu blir det snart jobb.. snarksnark. Vi hörs ikväll efter 10!
Ut med er i solen nu ni som kan!

Msn?

image61

Behov av att prata med någon.. finns någon kanske? :$

I forgot

image60

Vovvsan kissade inte inne medans jag jobbade! :D Hittills är matte mer än nöjdast.

Lunchrast

image59

Bra med er?
Är hemma på "lunch" nu, vilken består av en flaska vatten och en promenad med vovven ner till hydro för att hämta ut ena nellypaketet :D ...
...Som jag trodde, oljan var kalas! och linnena satt fint också. Väntar nu på det stora bigga paketet med massa massa nya kläder i! mumma

Salongen idag

image58

Har druckit vatten till frukost, ska snart börja göra mej iordning för ännu en dag i salongen. Platt hår blir idag, stör mej så på det självlockiga som blir av löshåret när man flätar det.
Hoppas ni får en kanondag så hörs vi sen?

Hund som kissar inne

image57


Varför gör hon det för !?
Haft henne en månad nu och nu har hon börjat kissa inne flera flera gånger på kort tid. Hon har förstört 5 mattor och börjat tugga på allt. Ändå är jag hemma jättemycket och hon är ute på mina ana-promenader dygnet runt typ ju?
Please help me hundfolket som läser. . .

Ingen mat

image56

Ska jag lyckas bli smal lagom tills sommarn nu så måste jag börja kämpa. Ingen mat resten av veckan - jag mår mycket mycket mycket bättre av ingen mat än detta jävla helvetet. En enda brödsmula och hetsen är igång igen HATE IT.

Svar från mando/capio

image55


Förresten är någon intresserad på vad dom svarade från mando/capio? isf kan jag skriva om det. . .

Fingrarna i halsen

image54


Kom hem från jobbet, åt: 1 halv fullkornsmacka med O-s-t (!!!!) och k-o-r-v (!!!!) och till det, hör nu, en hel ostkaka med jordgubbssylt på (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Jag drack 2 liter vatten på detta, sen kastade jag mej in på toan och spydde upp allt. Ingenting finns kvar i min lilla mage. Är vad jag intalar mej iaf.
Faaaaaaaaaaaaan vad dåligt ja mår.

Ska ut och gå flera timmar nu inatt.. med vovvsan. Blir ingen sömn för mej. Glöm det, jag måste ut och ligga på minus i kalorier, vilket jag inte gör nu direkt.

Apropå ingenting, så är det kul att se att ni länkar min blogg på era bloggar, haha ;P tycker ju inte jag skriver något intressant alls, men många läsare har jag iaf :$

2 mil

image53

Skriver vad som sa i mejlen sen Tant Malin, orkar inte just nu. Har varit ute och gått/sprungit/joggat  vad man nu ska kalla det 2 mil, galet trött, ska sola lite på balkongen nu innan det blir jobb 4-22.

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi sen?!
Ja det gör vi :P

Spy is

image52


Dagen börjar med att spy. Fattar inte vad ja tänkte med när jag ställer mej och kokar ½ portion havregrynsgröt.

Svar från mando/capio

image51

Och jag ska fortsätta kämpa för att nå min drömvikt på 45.. eller 40 kg.

Ledsen

image50

Ledsen nu, tårarna bara rinner.. vad ska ja göra :(

Utan ä.s är jag ingenting

image49


Tack så himla mycket för era kommentarer, dom går rakt in i hjärtat på mej, det finns faktiskt folk som bryr sig och som förstår vilket liv man lever.

Som jag skrev förrut så skulle jag ut och springa (iaf gå några timmar med voffsan).

Nu skäms jag men vet ni vad...................
Efter mer än 100.000 klädombyten (jag visste inte vad ja skulle gå i, jag kände mej så jävla vidrigt FET och ofräsch och ÄCKLIG att jag inte orkade mej ut genom dörren ens - vill ingen så illa så att den ser vad fet jag är, fettet mellan låren som gör att låren typ gnider sig mot varandra, fettet under armarna, magen som är världens största, kindbenen som inte existerar och rumpan som väller ut. För att inte tala om fettet på sidan..

Jag tror ja drar i mey en överdos alvedon och lägger mej i sängen och hoppas att jag aldrig mer vaknar.

Eller så går jag helt enkelt ut och springer några km..

Total ångest

image48

Ångesten har slagit rekord. Grillfesten spårade ut något så fruktansvärt. Grannen bjöd på iransk mat, typ lammfärsspett, pitabröd, något konstigt ris, sallad, någon konstig fruktansvärt nyttig drinkblandning (utan alkohol) och massa annat. Plus melon och vindruvor till efterrätt.

Jag åt inte mycket, men jag hade redan panik efter dagens feta kommentar från mamma, fick tvinga i mej några gafflar med mat för att inte bråka, orkade inte det just då.
Ångrar att jag inte gjorde det, fick avbryta middan med att jag var tvungen hem och kissa hunden. Alla bara jahaa....

Väl hemma spydde jag blod tills jag trodde jag skulle gå sönder någonstans. Fyfan vad ont det gör nu!! I början försökte ja strunta i de, men sen blev de bara mer och mer blod överallt så jag var tvungen att sluta. HELVETE vad misslyckad jag är.
Lås in mej i ett rum utan mat tills jag är smal. Snälla :(

Nu måste jag ut och S P R I N G A tusen mil för att bli av med äckelmiddan. Hur kunde jag!! Varför gjorde ja såhär mot mej själv, jag orkar ju inte träna något mer idag, men nu MÅSTE jag. PISSLIFE.

Shoppaholic

image47


Det var inte meningen, men råkade trycka mej in på nelly.se igen och hittade flera måsten i sommar, bland annat Karaals, HAPPYSUN BAMBOO HAIR OIL!
Dryg flaska och räcker länge, (499:-) ,olja som är apbra för torra sommarhår. Sedan blev det faktiskt 2 Svea-linnen som kommer göra sig perfekt på beachen i sommar (och i Aiya napa) :DD

Justja, jag handlade även en Hawaian Tropic after sun refreshmentolja och en hårinpackning från Karaal.

Nu är jag glad igen! Grillfest här kommeeer jag, å det har aldrig förrut kääännts så bra. (eller inte, jimmy jansson).

Ha en trevlig kväll kära bloggläsare

Ut och gå

image46


Japp det har jag gjort, blev nån mil - ska snart göra mej iordning för grillfesten snart, blää vill verkligen inte.
Har lyckats blivit lite brun idag iaf, alltid något att vara glad över. . .

Ska bli skönt med ny vecka, ska jobba typ hela veckan så ingen kan komma och trycka i mej massa mat.

Och sen ser jag fram emot paketet från nelly.se med massa nya kläder i :D

Inget svar på mejlen än. (Helg?)

En låt


Jävla grillfest

image45


Det är såååå skönt nu, massa sol och läcker solbränna! I love it.

Har varit hemma hos mamma och hon tyckte jag gått upp några kilon och skulle tänka mej för innan jag åt, och sen så bjuder hon på världens fetaste fetaost-rödlök-tomat-paj !!
trodde jag skulle dö, åt jättelite, kunde inte äta efter den jävla fetiskommentaren.

Blev för sent för att åka hem och spy, så jag fick snällt lägga mej på min handduk igen på gräsmattan och fortsätta sola. Aja det kan knappast gått över 300 kalorier, tog bara nån gaffel. . .

Nu ska ni få höra på det värsta då. Vi är bjudna på grillfest till grannen ikväll!! Yyyyl - hur ska denna dagen sluta?

Vill bara dö nu.

Suck, it´s sucks.

image42


Kan inte sova. Går inte. Fastän jag knappt sovit mer än 10 timmar den här veckan och är helt utmattad så går det bara inte. Hur jag än försöker - drack till och med en kopp varmt vatten nyss för att stilla hungern, så vägrar min kropp att slappna av. Känns som att jag ska svimma när som helst så jag orkar inte städa och greja som jag brukar göra på nätterna.
Suck. It sucks.

image43


Favorit i repris, love it.

Ni som läser min blogg såhär sent, har ni också svårt att somna?

RSS 2.0